rts
Wij staan 24 uur per dag voor u klaar! 035-603 79 23 Contact

Lekkage Baarn

U woont in Baarn en heeft een lekkage? Dat komt altijd ongelegen en is vaak lastig zelf te herstellen. Maar er is geen reden voor paniek, want Riool Techniek Soest is gespecialiseerd in lekkages in uw woning of bedrijf. We zijn altijd dichtbij, op welke dag en welk tijdstip u ook belt.

Bel ons 24 uur per dag voor een snelle oplossing via 06 12 234 315.

Lekkage opsporen prijzen

Als u ons belt en aan ons de situatie uitlegt, kunnen we vaak via de telefoon al een goede inschatting van de kosten doorgeven. Zo komt u straks niet voor grote verrassingen te staan. 

Meer dan lekkages opsporen

Riool Techniek Soest is een bedrijf dat zich bezighoudt met alles op het gebied van riool. Onze ervaren medewerkers kunnen alle rioleringswerkzaamheden voor u uitvoeren, zoals verhelpen van een verstopte riolering, tot het plaatsen van een pompput/vetafscheider of vervanging van een compleet riool.

Altijd dichtbij

Riool Techniek Soest is, zoals onze naam al verklapt, een rioolspecialist uit Soest. We werken veel voor bedrijven en particulieren in de omgeving. Onze werkwijze bij een lekkage is er dan ook op gericht om, naast Soest, ook snel ter plekke te zijn in omliggende plaatsen als Amersfoort, Baarn, Bunschoten en Hilversum.

Riool Techniek Soest staat altijd 24 uur per dag voor u klaar. 

Ook werkzaam in Amersfoort, Hilversum, Bunschoten, Baarn en omstreken.

info@riooltechnieksoest.nl | 035-60 37 9 23 | Calamiteiten: 06 12 234 315 | Industrieweg 18 | 3762 EK Soest