rts
Wij staan 24 uur per dag voor u klaar! 035-603 79 23 Contact

Ontstoppingsdienst Baarn

U woont in Baarn en heeft momenteel last van een afvoer die verstopt zit? We kunnen u direct hiermee helpen. Bel ons 24 uur per dag via 06 12 234 315 of 035 60 37 9 23 en we staan in korte tijd voor uw deur.

We hebben twee manier om een riool te ontstoppen, helemaal afhankelijk van de situatie in uw woning:

Afvoer ontstoppen via buitenzijde van de woning

Deze techniek passen wij toe wanneer wij de riolering vanaf de buitenzijde van de woning of gebouw kunnen bereiken. Hierbij spuiten wij het vuil uit de binnenriolering naar het hoofdriool. Voor de hogedruk-machines beschikken wij over diverse spuitkoppen om bijvoorbeeld te frezen.

Afvoer ontstoppen van binnenuit de woning

Deze techniek passen wij toe wanneer wij de riolering van binnenuit de woning of gebouw moeten ontstoppen. Denk hierbij aan een flat of kantoorgebouw of ontstoppen van slechts 1 of 2 afvoeren, bijvoorbeeld een wastafel of doucheafvoer.

Snelle oplossing

Vieze luchtjes in huis vindt niemand prettig en ons bedrijf is er dan ook op gericht om zo snel mogelijk een goede oplossing voor u te vinden.

Altijd dichtbij

Riool Techniek Soest is, zoals onze naam al verklapt, een rioolspecialist uit Soest. We werken veel voor bedrijven en particulieren in de omgeving. Onze werkwijze bij een verstopte afvoer is er dan ook op gericht om, naast Soest, ook snel ter plekke te zijn in omliggende plaatsen als Amersfoort, Baarn, Hoevelaken, Bunschoten en Hilversum.

Ook werkzaam in Amersfoort, Hilversum, Bunschoten, Baarn en omstreken.

info@riooltechnieksoest.nl | 035-60 37 9 23 | Calamiteiten: 06 12 234 315 | Industrieweg 18 | 3762 EK Soest